Yasmin 2019 foto staand

Maak hier een afspraak met Yasmin

KP Keurmerk Yvonne Hollander
KWALITEITSGEREGISTREERD tot 26-06-2024 Y.H.K. de Boer

Yasmin de Boer

Ik ben Yasmin de Boer. Geboren en getogen in Kantens op het Groningse Hogeland.
In 2013 ben ik begonnen aan de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hanzehogeschool in Groningen. Tussendoor heb ik 2 jaar in het Ommelander Ziekenhuis binnen de afdeling voeding gewerkt waar ik ervaring heb opgedaan met verschillende ziektebeelden.  

In 2018 heb ik mijn afstudeerstage gelopen bij Voedingsbureau Yvonne Hollander. Dit beviel van beide kanten erg goed waardoor de stap naar een samenwerking snel gemaakt was.

In mijn vrije tijd ben ik te vaak te vinden op het voetbalveld waar ik 2 keer met de dames  train en zaterdags wedstrijden speel. Ook vind ik het leuk om te hardlopen. Zowel alleen genietend van de natuur als met een mensenmassa meedoen aan hardloopevenementen. Daarnaast heb ik 2 paarden en 4 katten waar ik met alle liefde voor zorg.

Als diëtist vind ik het belangrijk dat het dieetadvies bij je past en uitvoerbaar is in de praktijk. Of je nu de wens hebt om gewicht te verliezen of aan wil komen, van je buikklachten af wilt, je sportprestaties te verbeteren of op zoek bent naar een gezond eetpatroon. Ik probeer samen met jou te kijken naar de huidige voeding, beweging en leefstijl en welke kleine aanpassingen hierin gemaakt kunnen worden.