header logo rood

Werkwijze

Advies op maat

Ik maak een individueel voedingsplan, een voedingsplan dat is aangepast aan jouw leefstijl, doel en voorkeuren. Tevens kan ik je begeleiden in het proces van gedragsverandering. Vaak weten we immers wel wat gezond is, maar is het inpassen in het eigen gewoontepatroon de uitdaging.

Het eerste consult 

Tijdens het eerste consult wordt er gekeken naar jouw persoonlijke situatie en worden je verwachtingen en huidige voedingspatroon besproken. Je krijgt een aantal praktische voedingsadviezen mee naar huis waar je direct mee aan de slag kan. Binnen een week ontvang je per mail/post een samenvatting van het gesprek en het volledige voedingsadvies. Dit consult duurt ongeveer een uur.

Vervolg consulten

Hierbij wordt er gekeken naar hoe de afgelopen periode is verlopen met het persoonlijke voedingsadvies. Er wordt besproken wat er goed gaat, wat moeilijke momenten zijn en wat er nog verbeterd kan worden. Aan de hand daarvan geef ik jou weer advies om dichterbij het einddoel te komen tot het einddoel behaald is. De tijdsduur van dit consult kan variëren.

Eindgesprek

Wanneer de behandeling kan worden beëindigd is een afsluitend consult wenselijk. Indien je een verwijzing hebt, worden de bevindingen aan je behandelde (huis)arts of specialist gerapporteerd. De tijdsduur van dit consult kan variëren.

Huisbezoeken

Dit is mogelijk wanneer je niet of minder mobiel bent.

Klachten

Bent u niet tevreden over mijn dienstverlening, dan hoor ik dat, hoe vervelend het misschien ook is om dit te uiten, heel graag. Samen met u zoek ik graag naar oplossingen. Wanneer wij er niet samen uit komen, dan kunt u alsnog besluiten om een klacht in te dienen bij het klachtencommissie paramedici eerstelijns, postbus 1161, 3800 BD Amersfoort. Op de website vindt u meer informatie over de te volgen klachtenprocedure.

U kunt ook via de stichting kwaliteitsregister paramedici een klacht indienen. Daarvoor kunt u het digitale klachtenformulier voor gebruiken.

Algemene voorwaarden en Privacy

Bekijk hier mijn algemene voorwaarden. Voedingsbureau Yvonne Hollander voldoet aan de eisen van wet AVG, lees hier mijn privacybeleid.