header logo rood

Supermarkt Tour

Je wilt gezond eten maar weet niet precies welke producten je moet kiezen? In een oogopslag is vaak niet aan een verpakking te zien of het een gezonde keuze betreft of niet. Samen gaan we door de supermarkt en bekijken we voedingsmiddelen en producten. Ik vertel je alles over hoe je gezonde keuzes kunt maken en hoe je etiketten makkelijk kunt lezen en vergelijken. De tour duurt een uur en bedraagt 85 euro. Maximaal 4 personen kunnen deelnemen aan de tour. Je kunt de kosten van de tour met elkaar delen.

Gezond Bedrijf

Bijna de helft van Nederlanders is te dik. Overgewicht is niet alleen een esthetisch probleem, het brengt ook heel wat gezondheidsrisico’s met zich mee. Overgewicht vergroot de kans op o.a. hart en vaatziekten, diabetes, hoog cholesterol en gewrichtsklachten waardoor ziekteverzuim zal toenemen. Als werkgever kun je met dit probleem een proactive houding aannemen en werknemers aansporen gezonder te leven. Investeren in de gezondheid van je werknemers verdient zichzelf terug. Een gezonde leefstijl en een gezond gewicht bij je werknemers zullen zorgen voor gezonder, gemotiveerder en fitter personeel en minder ziekteverzuim.

Hoe krijg je een gezond Bedrijf?

Hoe krijg jij je personeel zover dat ze serieuzer omgaan met hun gezondheid, meer gaan bewegen en gezonder gaan eten? Door aandacht te besteden aan voeding, gedrag, bewegen en ontspannen, verlaag je het risico op ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. In plaats daarvan krijg je gemotiveerder personeel dat zich gezond voelt en beter presteert.

Door het houden van een persoonlijk spreekuur in jouw bedrijf kan je medewerkers begeleiden naar een gezonde levensstijl. Tijdens de begeleiding wordt er aandacht besteed aan gezonde voeding, gedragsverandering (slechte gewoontes veranderen in goede gezonde gewoontes) en de balans tussen bewegen en ontspanning. Het is mogelijk om per individu een persoonlijk plan op te stellen, maar ook het geven van een of meerdere workshops behoort tot de mogelijkheden. Op een interessante en interactieve manier wordt er veel geleerd over een gezonde leefstijl. 

Online Coaching

Wat is online coaching?

Online coaching is een programma wat gericht is op het aanpassen van jouw leefstijl in 8 weken om gezond, fit en energiek door het leven te gaan. Ik ben hierbij jouw persoonlijke online diëtist en sportinstructrice die jou begeleid aan de hand van informatie en opdrachten over voeding, gedrag, bewegen en ontspannen.

Waarom online coaching?

Online coaching is flexibel. Je kan zelf bepalen wanneer en hoe laat – online coaching is onafhankelijk van afstand en locatie. Niemand hoeft te reizen en dus is er geen sprake van reistijd en/of reiskosten.

Hoe werkt Online Coaching?

Coaching

Na de intake (een uitgebreide vragenlijst) ontvang je de eerste informatie en bijbehorende opdrachten over voeding, gedrag, bewegen en ontspannen waar je mee aan de slag kunt. Om de twee weken geef je je behaalde resultaten door en krijg je nieuwe informatie. Tussendoor kan je 24/7 vragen stellen per mail.

Voeding

Je ontvangt een uitgebreid persoonlijk voedingsadvies afgestemd op jouw lichaam en situatie. Je behoud de vrijheid om zelf te bepalen wat jij per dag eet, je krijgt dus geen kant en klare voedingsschema’s en boodschappenlijstjes. Ik leer je stap voor stap welke persoonlijke voedingskeuzes het beste bij je passen en hoe, wat, waar, wanneer en hoeveel je er van kan eten.

Gedrag

Hierbij maak ik je bewust van je oude gewoontes en gaan we deze vervangen door nieuwe gewenste gewoontes. Dit gebeurd aan de hand van opdrachten en onderbouwde adviezen. Op deze wijze leer je zelf om de juiste keuzes te maken, zodat je dit ook op langere termijn dit kunt volhouden.

Bewegen en ontspannen

Beweging is belangrijk voor een geonz,d fit en energiek lichaam. Je krijgt een trainingsadvies op maat om thuis of bij je eigen sportschool te kunnen uitvoeren. Naast bewegen is het ook belangrijk om te ontspannen, hierbij gun je je lichaam om te herstellen van een trainingsprikkel. Ik leer je de balans tussen inspanning en ontspanning.

Resultaat

Of jij je gewenste resultaat behaald heb je volledig zelf in de hand. Ik geef je alle kennis en praktische handvatten om er mee aan de slag te gaan, het is echer aan jou om dit daadwerkelijk uit te voeren. Er is geen wonderpil die jou resultaat bezorgd, hier moet je hard voor werken. Als je jarenlang niet naar je gezondheid hebt omgekeken, verwacht dan niet dat je in een paar weken kunt herstellen.  Wees geduldig en maak het stap voor stap tot een levensstijl. Ik help je daarbij!

Meld je nu aan!

Wat zijn de kosten?

De kosten voor online coaching en het behalen van jouw gewenste resultaat bedragen 220 euro voor het gehele traject van 8 weken. Hiervoor krijg je een volledig gepersonaliseerd plan over voeding, gedrag, bewegen en ontspannen en 24/7, 1-op-1 online coaching door een deskundige diëtist en sportinstructrice. De betaling dient vooraf te worden voldaan. 

Vaak vergoed je zorgverzekeraar (gedeeltelijk) de kosten!